Πολιτική ακύρωσης / επιστροφών & υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις: (α) τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή άριστη και η συσκευασία να είναι άθικτη, χωρίς να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιαστεί, (β) την πλήρη επιβάρυνσή σας με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών και (γ) το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των προϊόντων.
Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, μπορείτε να μας αποστείλετε τη δήλωσή σας (ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ) περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η ανωτέρω προθεσμία υπαναχώρησης με ηλεκτρονικό μήνυμα στο office.gr@fratellihome.eu

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος

Αν το προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα, ο πελάτης θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει άμεσα και δικαιούται την επισκευή ή την αντικατάστασή του με άλλο ίδιο προϊόν ίσης αξίας ή με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης τιμής ή την επιστροφή χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail για να κατανοήσουμε το τυχόν ελάττωμα ή πρόβλημα.

Η επιστροφή χρήματων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Αν έχετε πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται στην κάρτα και ξεκινάει με την επιβεβαίωση της ακύρωσης ή την παράδοση του δέματος προς επιστροφή. Αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ώστε να γίνει η κατάθεση του ποσού.

Πολιτική ακύρωσης

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 211 333 5342  και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 211 333 5342 εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλόγες σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε στο 211 333 5342 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Το καλάθι μου
Wishlist
Categories
Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση
Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά.
    SUBSCRIBE